23948sdkhjf

Ny afdelingsleder hos MT Højgaard

Samarbejde er nøgleordet for Kim Peters, der i denne uge tiltræder som ny leder af MT Højgaards Horsens-afdeling.
Efter fem år hos MT Højgaard kan Kim Peters kalde sig afdelingschef, når han den 1. februar har første arbejdsdag som ansvarlig for virksomhedens aktiviteter i Horsens.

Med sig i bagagen har Kim Peters et årelangt virke som tømrer, en supplerende ingeniør-uddannelse og flere store projekter bag sig som projektleder:

- Man når meget længere ved at lytte, snakke sammen og skabe et konstruktivt samarbejde i stedet for at slå hinanden i hovedet med kontrakter og bristede forventninger. Det gælder om på forhånd at gå ud og spørge bygherren, hvad der er vigtigt for ham – og hvad han forventer. Det har jeg arbejdet med længe, og de ting vil jeg naturligvis tage med mig i mit nye job, siger den nyudnævnte afdelingschef, der understreger, at Horsens ikke bare er en mellemstation i karrieren:

- Min ambition har hele tiden været at få min ’egen’ afdeling, så det betyder i høj grad videreudvikling af Horsens-kontoret, siger Kim Peters.

Samarbejde giver resultater
Udover baggrunden som tømrer og ingeniør er Kim Peters også certificeret i brugen et anerkendt analyseværktøj til at skabe bedre samarbejde i teamet på byggepladsen samt i styre- og projektgruppen.

I den forbindelse har han blandt andet rejst rundt i hele landet og afholdt workshops for MT Højgaard-ansatte, bygherrer, rådgivere og andre eksterne samarbejdspartnere:

- Det er min erfaring, at et åbent og ærligt samarbejde giver langt det bedste resultat på den lange bane, siger Kim Peters.

Fokus på energirenovering
Udover større fokus på samarbejde i byggeprojekter vil Kim Peters gerne hjælpe private, virksomheder og det offentlige i Horsens og omegn med at komme i gang med energirenovering:

- Jeg er helt sikker på, at mange private, skoler, plejehjem, kontorer og en lang række andre bygninger kan spare oceaner af varme- og eludgifter ved at energirenovere bygningerne. Energiinvesteringer kan hentes ind igen over ganske få år, vurderer Kim Peters.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125