23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for H+H

Bestyrelsen i H+H International A/S har udpeget 49-årige Michael Troensegaard Andersen som ny adm. direktør. Han afløser Hans Gormsen.
Michael Troensegaard Andersen kommer fra en stilling som Business Unit President i Trelleborg-koncernen, og han tiltræder i H+H den 4. april 2011.

Michael Troensegaard Andersen har stor erfaring med ledelse og udvikling gennem 20 års ansættelse i internationale virksomheder, og han får nu til opgave at videreføre det effektivitets-program, som H+H-bestyrelsen har igangsat i koncernen:

- Jeg er utrolig glad for, at vi nu har ledelsesteamet på plads i H+H International, som fremadrettet kan fokusere på den langsigtede udvikling af selskabet og servicering af vores kunder. Michael Troensegaard Andersen har i sit hidtidige virke demonstreret de færdigheder, bestyrelsen finder nødvendige for at skabe yderligere udvikling og bedre rentabilitet, siger bestyrelsesformand Anders C. Karlsson.

Når Michael Troensegaard Andersen starter i sit nye job om godt to måneder, vil den nuværende adm. direktør, Hans Gormsen, udtræde af direktionen, som herefter vil bestå af Michael Troensegaard Andersen og CFO Niels Eldrup Meidahl. Hans Gormsen vil stå til rådighed for selskabet i en overgangsperiode.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093