23948sdkhjf

Det sker: Info om nordjyske byggeopgaver

Region Nordjylland inviterer til orienteringsmøde for bygge- og anlægsbranchen. På dagsordenen er bl.a. nye institutionsbyggerier i regionen samt det kommende storsygehus i Aalborg.
Der er væsentlige byggeopgaver på vej i Region Nordjylland, og derfor har regionen nu besluttet at afholde orienteringsmøde for virksomhederne i byggeriet:

- Vi vil gerne orientere bygge- og anlægsbranchen om de bygge- og anlægsprojekter, som Region Nordjylland har på vej. Det er vigtigt at vise, at der er gang i de offentlige byggeprojekter og på den måde være med til at sikre lidt mere optimisme indenfor sektoren, siger regionsrådsformand Ulla Astman.

Det er ikke kun byggeriet af det nye universitetssygehus, der er undervejs. I februar tager Region Nordjylland således spadestik til tre forskellige byggerier i regionen, og samtidig er der mange nye opgaver på vej inden for Specialsektoren.

Over de næste tre år er der afsat omkring 100 mio. kroner årligt til nye projekter i sektoren.

Orienteringsmødet holdes i Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, Aalborg, 3. februar kl. 9-12 i regionsrådssalen. Deltagerne kan være repræsentanter med relation til byggefagene og andre interesserede fra erhvervslivet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078