23948sdkhjf

By & Havn søger ny entreprenør efter konkurs

Byggeriet af et stort p-hus i Ørestaden er i al hast sendt i nyt udbud. Årsagen er konkurs hos den oprindelige hovedentreprenør; Davidsen Partnere.
På Edvard Thomsens Vej i Ørestaden er et nyt parkeringshus med 747 pladser under opførelse, men byggeriet har ligget stille siden Davidsen Partneres konkurs i december måned.

Bygherren By & Havn satser imidlertid fortsat på at tage huset i brug i 2011, og derfor har selskabet nu genudbudt hovedentreprisen som en hasteprocedure. Det betyder, at der skal foreligge en underskrevet kontrakt indenfor 27 kalenderdage.

Parkeringshuset har et bruttoareal på ca. 20.000 m² og opføres som betonelement-byggeri i 8 1/2 parkeringsdæk henover en eksisterende transformerstation. Her skal der desuden opføres ca. 500 m2 kontor- og lagerfaciliteter.

Facadebeklædningen kommer til at bestå af overfladebehandlede aluplader og tagkonstruktionen er en let klimaskærm. Op- og nedkørsel sker via cirkelformede spiraler placeret inde i parkeringshuset. Udførelsen af byggeriet skal ske i overensstemmelse med hovedprojektet, som er udarbejdet af bygherrens rådgivere.

Det er planen at prækvalificere fem entreprenører til at afgive bud på hovedentreprisen, der tildeles efter kriteriet laveste pris.

Fristen for at komme i betragtning til opgaven er den 11. februar – læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078