23948sdkhjf

Frederiksberg Centret vil udvide med 10.000 m²

Det 14 år gamle butikscenter kan snart se frem til at blive udvidet med en ekstra etage.
Hvis alt går efter planen, kan Frederiksberg Centret i efteråret 2013 tage en helt ny etage i brug. Det skriver internetsiden dinby.dk.

Centrets ejere, Danica Ejendomme og Lægernes Pensionskasse, har i samarbejde med KHR Arkitekter søgt om lov til at udvide med ca. 10.000 m², og kommunens by- og miljøudvalg har allerede besluttet at gå i gang med lokalplanarbejdet:

- Frederiksberg Centret er populært, og der er brug for flere butikker. Med metrocityringen bliver det et større knudepunkt, og det er et argument for flere kunder. Vi er positive, og ser hvad der sker, siger Jan E. Jørgensen, der er formand for by- og miljøudvalget.

Udover den nye etage omfatter projektet bl.a. ekstra parkeringspladser og et fuldautomatisk, underjordisk cykelparkeringsanlæg med adgang via elevator. Desuden rummer ansøgningen et forslag om at trække en dug henover centret, så det kan skifte udseende a la DR’s nye koncertsal.

Det er Dan-Ejendomme, der står for den daglige administration af centret, og selskabet kommer også til at stå for styring af byggeri og udlejning.

Ifølge dinby.dk forventes ombygningen af Frederiksberg Centret indledt til efteråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095