23948sdkhjf

Danmarks største logistikcenter indviet

Bygningerne rummer et areal svarende til 10 gange kunstmuseet Aros.

Tirsdag kunne byggekæden Stark officielt åbne deres nybyggede logistikcenter i Årslev uden for Aarhus.

Det nye center omfatter flere bygninger med i alt 29.000 kvadratmeter i grundplan. Det svarer til, at over ti kunstmuseer på størrelse med Aros i Aarhus ville kunne stilles side om side i det nye center. Det gør samtidig centeret til den største af sin art i Danmark.

Kapaciteten gør, at Stark kan købe ind i større voluminer og dermed sikre endnu større tilgængelighed af byggematerialer.

25.000 vognlæs om året
Centeret har på nuværende tidspunkt plads til mere end 10.000 faste byggevarer på lager, og omkring 100 medarbejdere har fået det nye center som daglig arbejdsplads. En del af dem er chauffører til de mere end 30 fast tilknyttede lastbiler, der ventes at køre ud med mere end 25.000 vognlæs om året.

- Med en vækst på 9,5 procent i byggebranchen var Region Midtjylland sidste år den region i Danmark, der vækstede mest. Denne positive udvikling sætter store krav til effektiviteten i byggeriet. Når vi kan gøre flere byggematerialer tilgængelige for vores kunder og levere hurtigere, gør det en reel forskel i deres arbejdsdag, fortæller administrerende direktør i Stark Britta K. Stenholt.

Byggeriet af Starks distributionscenter for tunge byggematerialer blev påbegyndt i slutningen af 2016. Det stod færdigt et år senere med første testudkørsel lige op til jul 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095