23948sdkhjf

Ejerskifte hos C.C. Contractor

Adm. direktør Lauritz Pedersens pludselige død ændrer ikke på planerne om, at direktør Jørn From overtager den midtjyske entreprenørvirksomhed i løbet af foråret.
Den 20. januar døde C.C. Contractors adm. direktør og ejer, Laurits Pedersen, og det pludselige dødsfald betød, at et igangværende ejerskifte ikke nåede at blive fuldført.

Det glidende generationsskifte har været undervejs i flere år, og efter planen skulle Laurits Pedersen overlade tøjlerne til direktør Jørn From i forbindelse med firmaets 40 års jubilæum her i foråret.

Jørn From har siden 2007 ejet halvdelen af aktierne i C.C. Contractor, og han oplyser til Herning Folkeblad, at Lauritz Pedersens død ikke ændrer ved planen:

- I C.C. Contractor har Laurits Pedersen gennem årene fået opbygget en stabil og engageret medarbejderstab. Det var vigtigt for ham, at selskabets fremtid blev sikret, med en lokal forankring, og han havde disponeret herefter. Derfor er det jo ekstra trist, at han ikke selv nåede at opleve færdiggørelsen, siger Jørn From til avisen.

C.C. Contractor har base i Herning, hvor virksomheden gennem årene har stået bag adskillige markante byggeprojekter; senest bl.a. Jyske Bank Boxen og kunstmuseet Heart.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078