23948sdkhjf

Expedit vinder tocifret millionkontrakt

Expedit i Danmark skal levere grundinventar til en række kædebutikker inden for dagligvarehandlen.
Expedit i Hadsten har i konkurrence med 6 øvrige butiksindretningsfirmaer vundet en kontrakt på et tocifret millionbeløb.

SuperGros, der er en af Danmarks største engrosvirksomheder inden for dagligvarehandelen har pr. 1. januar 2011 valgt Expedit som primærleverandør af grundinventar til en lang række kædebutikker.

Styrket samarbejde
Aftalen omfatter produktion, levering og montage af det samlede grundinventarprogram for kæderne SuperBest, SPAR, Pisiffik, S-engros, Letkøb, Nærkøb, GO-on og LIC.

Herudover fortsætter en eksisterende aftale mellem SuperGros og Expedit omkring levering af kundevogne og indgangsanlæg.

Tror på vækst
- Detailhandelen tror på vækst i 2011 efter et par år med mindre vækstrater. Som tidligere udtalt er det min klare vurdering, at vækst er både realistisk og påkrævet for Expedit. Aftalen med SuperGros styrker vores gode position i det danske marked, udtaler Steen Bødtker, CEO Expedit.

- Vi ser frem til samarbejdet med SuperGros, og deres samarbejdspartnere i både Danmark, og i Grønland, udtaler Key Account Manager, Lars Bendtsen, Expedit og fortsætter:

- SuperGros er i en rivende udvikling, og vi er klar til at støtte dem i udviklings- og butiksindretningssammenhænge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079