23948sdkhjf

Seks entreprenører kæmper om opgaver for 115 mio. kroner

Fem danske og et svensk firma er blevet udvalgt til at give tilbud på den omfattende havneudvidelse i Hvide Sande.
I maj måned indledes en 115 mio. kroner dyr udvidelse af havnen i Hvide Sande, og kampen om anlægsopgaverne er nu gået ind i sin afgørende fase.

Projektet er delt i to entrepriser, hvoraf den ene omfatter en forlængelse af den eksisterende nordmole med ca. 70 meter samt etablering af en ny sydmole på 700 meter. Endvidere skal der foretages en uddybning af havnen fra fire til seks meter, og samlet er der tale om en entreprise til 80-90 mio. kroner.

Den anden entreprise er en kysttilbagetrækning på Nordstranden. Her skal der fjernes 600.000 m³ sand, hvilket løber op i 20-25 mio. kroner.

Ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skjern skal to firmaer – Boskalis Sweden og Per Aarsleff/VG Entrepenør – byde på begge opgaver, mens C.G. Jensen og Hoffmann vil afgive bud på molebyggeriet. De sidste to firmaer – Arkil og Rhode Nielsen/M. J. Eriksen – ønsker kun at byde på kysttilbagetrækningen.

- Deres tilbud skal være afleveret den 18. marts. Beslutningen om, hvem af dem der får arbejdet, tages den 4. april, hvor vi også regner med at underskrive kontrakten, oplyser havnechef Erik Clausen til avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078