23948sdkhjf

Kamp om konkursbo til det sidste

Carsten Kastrup har overtaget typehusfirmaet Hjem A/S, men i lang tid var det en anden byder, der stod til at løbe med konkursboet.
Grundlæggeren af vindueskoncernen Kastrup A/S, Carsten Kastrup, kunne mandag fortælle, at han, via det nystiftede selskab Hjem Huse ApS., har overtaget aktiverne i konkursramte Hjem A/S.

Det kom som en overraskelse for mange, for i begyndelsen af januar lød meldingen, at et konsortium med bl.a. den tidligere Velux-direktør Jørgen Ove Jensen var tæt på at nå til enighed om en overtagelse.

Ifølge Herning Folkeblad kom Carsten Kastrup da også først ind i billedet senere i processen, og kurator Henrik Heide Ottosen fortæller til avisen, at han aldrig har oplevet så stor interesse for et konkursbo:

- Det sagde mig jo, at det var et godt koncept, som mange kunne se mulighederne i, siger advokaten.

Han sendte i første omgang materiale ud til syv seriøst interesserede parter, og i sidste ende stod det mellem to mulige købere. Henrik Ottosen valgte at give begge chancen for at komme med et bud på enslydende vilkår.

Her bød Carsten Kastrup mest, men hvor stor prisforskellen var, har hverken kurator eller den nye ejer ønsket at fortælle til Herning Folkeblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094