23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Moe,

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe har ansat:

Bo Leth-Espersen som seniorrådgiver i afdelingen for Bro & Bane i København. Bo er den nye myndighedskoordinator ved de 18 km af Hovedstadens letbane, RING 3, som Moe sammen med Per Aarsleff m.fl. skal projektere i de kommende år. Her vil Bo bidrage med sine 32 års erfaring med forvaltning og myndigheder i Danmark og udlandet, heraf de seneste fem fra Odense Letbane P/S. Bo er ekspert i miljø, forvaltning, bygherrerådgivning og formidling af større anlægsprojekter.

Alexandru Trifan som Fagingeniør | Bro til Infrastruktur i København. Alexandru er uddannet bygningskonstruktør og arkitekt og har to års erfaring senest fra en ansættelse ved Rum Arkitekter Horsens. Alexandru skal i Moe bidrage med sin erfaring inden for digitalisering af projekter herunder 3D modellering, parametrisk design og computational design.

Denusan Rajakumaran som Fagingeniør | Veje, Stier & Pladser til Infrastruktur i København. Denusan er uddannet diplomingeniør og har to års erfaring, senest som ingeniør hos Niras, hvor han har arbejdet med projektering af veje i byområde og åbent land. For Moe skal Denusan beskæftige sig med 3D projektering af vej- og stianlæg.

Søren Thorup som Fagingeniør | Konstruktioner til Erhverv & Bolig i København. Søren er uddannet diplomingeniør og kommer fra en stilling i Orbicon A/S, men har også en baggrund som tømrer. Søren har indgående kendskab til beregningsmetoder og programmer for bærende konstruktioner i beton, stål og træ. I Moe skal Søren have med et særligt fokus på trækonstruktioner.

Mikkel Hermann som Fagingeniør | HVAC til Byggeri i Aalborg. Mikkel er nyuddannet Prof.bach.maskinmester og har erfaring som VVS-montør hos Møldrup VVS.

Den rådgivende ingeniørvirksomhed MOE har ansat Karsten Jørgensen som Projektleder | Maskin- & Proces til Energi & Industri i Aalborg. Karsten kommer fra en stilling som fast tilknyttet underleverandør af løsninger inden for maskinmontage og tekniske rørinstallationer på Aalborg Portland i 35 år.

Den rådgivende ingeniørvirksomhed MOE har ansat Peter Muhlig Christensen som Fagingeniør | Infrastruktur til Aalborg. Peter er uddannet civilingeniør og har 2 års erfaring, det seneste halvandet år som projektleder hos Morsø Kommune.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188