23948sdkhjf

Freja henter nyt bestyrelsesmedlem hos Gehl

Freja Ejendomme har fået et nyt ansigt i bestyrelsen. Det er Helle Søholt, som er stiftende partner i Gehl. Hun Lene Dammand Lund, der udtræder af bestyrelsen efter en lang årrække.

-Vi glæder os til at byde Helle Søholt velkommen til Frejas bestyrelse. Helle Søholt har en stærk arkitektfaglig baggrund og er i høj grad kvinden bag Gehl’s succes. Vi er sikre på, at vi får nogle meget kompetente synsvinkler på Frejas projekter, siger Freja ejendommes bestyrelsesformand Søren Johansen i en pressemeddelelse.

Kan lære af udlandet
Helle Søholt har tegnet Gehl sammen med professor Jan Gehl siden begyndelsen i 2000. Hun er en af de drivende kræfter bag virksomhedens internationale succes, der har ført til prestigefyldte byudviklingsprojekter i New York, Mexico City og São Paulo. 

Hun varetager i forvejen flere bestyrelsesposter, så bestyrelsesarbejde er ikke en ny kompetence på cv’et. I Freja vil det især være den arkitektfaglige baggrund og den internationale erfaring, som vil være i fokus:

- Jeg tror bestemt, at Freja vil kunne lære meget af, hvordan man udvikler byer og ejendomme andre steder i verden. Freja er jo ultimativt interesseret i at skabe værdi i form af kroner og ører, men har også som et credo, at projekterne skal skabe nytte i samfundet. Her kan vi lære af udlandet, så jeg forventer, at min internationale erfaring vil være nyttig for Freja, siger Helle Søholt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097