23948sdkhjf

To nye ansigter i Dansk Byggeris bestyrelse

Tivoli Congress Center i København dannede tirsdag den 24. april ramme om Dansk Byggeris årlige repræsentantskabsmøde, og her blev to nye medlemmer; Morten Lindholt (CG Group A/S i Kjellerup) og Erik Nimb (A/S Botica Entreprise i Ballerup) valgt ind i bestyrelsen.

Det oplyser Dansk Byggeri i en pressemeddelelse.

Morten Lindholt er koncernchef i den familiedrevne virksomhed CG Group A/S i Kjellerup ved Viborg. Han har i syv år bestridt tillidshverv i Dansk Byggeri både som formand og bestyrelsesmedlem i Industrilakerernes Landsforening, som aktiv i bestyrelsen for Industrisektionen og siden 2014 også i bestyrelsen for branchefællesskabet Dansk Byggeindustri, der tidligere hed Danske Byggematerialer.

- Jeg glæder mig til at bidrage til det vigtige arbejde i bestyrelsen med at udvikle en sund, relevant og veldrevet forening, hvor hele byggebranchen kan føle sig hjemme. Jeg repræsenterer byggeindustrien men arbejder meget gerne for, at vi fremstår som en samlet stærk branche, der kan tale med god gennemslagskraft over for omverdenen, siger Morten Lindholt, der er uddannet cand.merc. og har en HD fra Aalborg Universitet.

Det anndet nye bestyrelsesmedlem, Erik Nimb, er administrerende direktør i Botica Entreprise. Han har siddet i Dansk Byggeris repræsentantskab siden 2010 og blev i fjor valgt som næstformand for Træsektionen efter otte år i sektionens bestyrelse.

- Selv om tiderne er blevet bedre, og økonomien generelt er god, har vi udfordringer med at få tilstrækkelig mange lærlinge og kvalificerede medarbejdere. Det glæder jeg mig til at diskutere med alle bestyrelser i sektioner, interessegrupper, branchefællesskaber og regioner i Dansk Byggeri og finde gode løsninger på, siger Erik Nimb, der er uddannet tømrer og bygningskonstruktør.

Repræsentantskabet gav genvalg til murermester Christian Dahl Pedersen (Murermester J. Ole Pedersen A/S) og direktør Jette Rohde (Sten & Grus Prøvestenen A/S).

rg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111