23948sdkhjf

Vil bygge Nordeuropas største kongressal

Alt imens et helt nyt bykvarter skyder op i området omkring Bella Center går centrets ejer selv med store byggeplaner.

BC Hospitality Group arbejder på at investere et trecifret millionbeløb i nye og større kongresfaciliteter. For at udnytte den store efterspørgsel på kongresfaciliteter i København. Og for at sikre Bella Centers position blandt verdens mest attraktive.

- Vi er pt. i en situation, hvor København har brug for at holde kadencen og konsolidere positionen som attraktiv international kongresby yderligere. Udvidede kongresfaciliteter vil være en stor fordel for både os, og for hovedstadsregionen som helhed, og jo før vi kan komme i gang med denne udvidelse og opgradering af Københavns kongresfaciliteter, jo bedre, siger administrerende direktør Allan L. Agerholm.

Hvis planerne skal blive en realitet, kræver det en ny lokalplan for BellaKvarter Nord. Det skal Teknik og Miljøudvalget tage stilling til i starten af maj, hvorefter lokalplanen kan sendes i offentlig høring.

Konkret er planen at bygge cirka 14.000 kvadratmeter, som efter planen blandt andet kommer til at indeholde en større kongreshal med plads til 7.000 siddende gæster.

Går alt, som BC Hospitality Group håber, kan den nye tilbygning stå færdig i slutningen af 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267