23948sdkhjf

Tidligere NCC-direktør på plads i Niras

Tirsdag den 1. maj har Susanne Kynne Frandsen første arbejdsdag i rådgivningsvirksomheden Niras, hvor hun får titel af Group Vice President for HR og kommunikation.

Susanne Kynne Frandsen kommer til Niras med erfaring fra både entreprenør- og mediebranchen. Som HR-direktør stod hun gennem ti år i spidsen for HR hos NCC Danmark efterfulgt af ti år som direktionsmedlem med ansvar for HR og jura hos Aller Media, hvor hun fik udvidet sit ansvarsområde til også at omfatte kommunikation.

Det er dermed en tung profil, som Niras nu henter ind, og hun får fra starten det globale ansvar for at understøtte udviklingen af de over 2.200 medarbejdere i Niras-koncernen.

- Niras har med en ambitiøs vækststrategi en række spændende tiltag i støbeskeen inden for HR og kommunikation, som jeg er beæret over, at jeg skal stå i spidsen for, siger Susanne Kynne Frandsen i en pressemeddelelse.

Susanne Kynne Frandsen har en uddannelse som cand.ling.merc. fra Aarhus Universitet, er uddannet business coach og har gennemført en række lederuddannelser og certificeringer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11