23948sdkhjf

NCC bygger ved Aarhus

Efter en svær start er der nu for alvor kommet gang i salget af et nyt rækkehus-projekt i Malling. Det betyder, at NCC nu kan indlede byggeriet af de to første etaper.
Da NCC i oktober 2010 satte et projekt med 37 rækkehuse til salg i Malling syd for Aarhus, måtte virksomheden erkende, at det var særdeles vanskeligt at finde købere til de nye boliger.

I det nye år er det imidlertid lykkedes at vende udviklingen i sådan en grad, at opførelsen af de første to etaper på Krekærlunds Allé nu kan gå i gang:

- Vi er glade for at kunne starte byggeriet af boliger i Malling nu, så de første huse kan stå klar til indflytning inden udgangen af året. Det er en god historie at kunne starte året på, for da boligerne kom i salg sidste år, var udsigterne på markedet ikke særlig gode, men det er heldigvis vendt, siger salgschef i NCC Bolig, Karina Hørdum.

Foruden NCC’s projekt har flere typehusfirmaer igangsat byggeri af nye parcelhuse, og der er således masser af aktivitet i området netop nu. De kommende beboere i Malling kan dermed se frem til et blomstrende nyt område med mange spændende boliger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172