23948sdkhjf

PFA investerer stort i Herning

Pensionsselskabet PFA har købt 83 eksisterende og fuldt udlejede boliger i Herning samt 30 projektlejligheder, som er under opførelse.

Alle boligerne ligger lige syd byens centrum, tæt på et rekreativt naturområde. 

- Herning er en af de interessante danske vækstbyer, hvor man forventer øget befolkningstilvækst og en større efterspørgsel efter boliger, siger ejendomsdirektør i PFA, Michael Bruhn, om investeringen, der samlet udgør mere end 200 mio. kroner.

De 30 projektlejligheder varierer i størrelse fra 115 til 125 kvadratmeter og er en del af projektet Herning Sky, som består af i alt 72 boliger fordelt på to elipseformede tårne. Byggeriet er under opførelse på adressen Grøndahlsvej 11, og tårnene forventes klar til indflytning i henholdsvis april 2019 og februar 2020.

Det er Bo Godt Midtjylland, der har udviklet projektet, som er virksomhedens hidtil største.

- Det er nyt for Herning at få et så anderledes og markant byggeri. Eksklusiviteten og hele udtrykket adskiller sig markant fra det, vi har lavet tidligere, har projektudvikler Benny Christensen tidligere fortalt til Building Supply.

Arkitekten bag de to tårne er Arkitec, mens Bo Godt Midtjylland selv varetager opgaven som hovedentreprenør.

De 83 eksisterende lejligheder, som PFA har købt, ligger på adressen Sabroesvej 1-5 og er opført i perioden 2014-2017. der er tale om 73 tre-værelses boliger med en gennem snitstørrelse på 113 kvadratmeter samt 10 fireværelses boliger på hver 143 kvadratmeter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.61