23948sdkhjf

1.250 nye boliger: AP Pension bygger over hele Danmark

Flere tusinde dansker kan over de kommende år flytte ind i nye lejligheder, som er bygget af AP Pension.

Pensionsselskabet arbejder nemlig på flere både større og mindre projekter, som står færdige og klar til indflytning inden for en overskuelig fremtid.

 - Et af vores største ejendomsprojekt er i øjeblikket under etablering i Silkeborg. Her bygger vi en række nye etageejendomme på en af byens bedst beliggende grunde. Byggeriet kommer til at bestå af 280 nye lejeboliger i bygninger med fem til otte etager, siger direktør for AP Ejendomme, Peter Olsson, i en pressemeddelelse.

Byggeriet i Silkeborg er inspireret af New York High Line, og ejendommene bygges på et hævet, offentligt tilgængeligt byrum - en såkaldt bypark - som giver flot udsigt over byen, havnen og naturen.

FAKTA

AP Pensions bygger nye boliger og udlejningsboliger i (antal i parentes):

  • Silkeborg (280)
  • Horsens (150)
  • Odense (220)
  • København og Sjælland (500).
  • Århus (130)

AP Pensions boligprojekter omfatter i alt i 1.250 nye lejligheder. Foruden Silkeborg er der nye boliger på vej i byer som Horsens, Odense og København.

- I Odense er vi centralt med til at etablere en ny bydel, ved omdannelsen af Thomas B Thriges Gade. Vi bygger i alt 220 boliger samt erhverv og butikker, og det er vores håb, at vi med byggeriet er med til at skabe et endnu mere attraktivt centrum i Odense, siger Peter Olsson.

I Horsens er AP Pension også involveret i en markant udvikling i bymidten med projektet ”Skt. Helene Torvet” med mange forskellige boligtyper samt nye indkøbs- og restaurantmuligheder.

I hovedstadsområdet er 87 lejligheder ultimo 2018 klar til indflytning i Ørestad Syd, hvor AP Pension inden længe går i gang yderligere knap 200 boliger.

- Og endeligt er vi ved at bygge omkring 200 boliger ved Enghave Brygge. Det er en af de sidste boligøer i den sydlige del af Københavns Havn. Her vil vi om kort tid kunne tilbyde attraktive lejligheder, som alle har udsigt til vandet, siger Peter Olsson.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156