23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra BMS

BMS
Jens Enggaard, adm. direktør, fylder 50 år lørdag 12. maj.

Mens det er Jens’ lillebror Asger, der i tæt koordination med Jens og deres far Jørgen, styrer den oprindelige familievirksomhed, entreprenørfirmaet A. Enggaard A/S, så er det Jens, som med de to andre som nærmeste strategiske rådgivere, der siden Enggaard-overtagelsen af BMS i 2004 har haft hovedansvar for kran- og liftvirksomhedens udvikling. Fra dengang cirka 300 medarbejdere, nærmer BMS A/S sig i dag en stab på 900, mens omsætningen i perioden er mere end firedoblet til ca. 1,5. mia. kroner.

Jens trådte sine barnesko i Guldbæk syd for Aalborg. Gymnasietiden foregik i Støvring, hvorefter han ovenpå et mellemår på sprogskole i Montreux aftjente værnepligt i Livgarden. Fra 1989-94 læste han til civilingeniør ved Aalborg Universitet og var i fire år ansat som bygningsingeniør hos Monberg & Thorsen og læste HD i finansiering.

Han indtrådte derefter i familievirksomheden og bliv i 2003 direktør i den mindre Enggaard-ejede kranvirksomhed Kran Ringen og senere bestyrelsesmedlem i adskillige selskaber inden for A. Enggaard Koncernen, og BMS Gruppen har været med til at cementere de øvrige familievirksomheders ståsted og udvikling. 

Læs mere om: BMS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094