23948sdkhjf

Fortsat grund til optimisme hos Asgaard

Asgaard Groups kvartalsrapport viser, at optimismen fra sidste årsrapport var velbegrundet.
I den netop firgivne kvartalsrapport, som dækker perioden fra d. 30. september 2010, giver Asgaard Group udtryk for, at de optimistiske toner fra 2009/2010-årsrapporten er blevet underbygget.

Selskabet har oplevet fremgang på flere områder. Særligt investorinteressen er tydeligt forbedret i forhold til et meget lavt niveau de foregående 2 år. Samtidig spores en opblødning i både ejendoms– og projektfinansieringsmulighederne, om end finansieringskilderne stadig er særdeles selektive.

I negativ retning trækker det fortsat træge ejendomsmarked, hvor der dog er forventning om ubetydelig forøgelse af aktivitetsniveauet i de kommende regnskabsår.

Årets forventninger
Asgaard Group fastholder den tidligere udmeldte forventning til koncernresultatet for indeværende år på 0-10 mio. kr. før skat.

Det oplyses, at fokus vil være på profitabel vækst og primært vil være båret af indsatsen på både erhvervs – og boligprojekter i Danmark. Desuden vil Nordic Development Group søge at udbygge engagementet indenfor vedvarende energi, hvor vi ser et betydeligt vækstpotentiale.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094