23948sdkhjf

Fuldt hus til Exhaustos Ventilationsdag

250 gæster havde fundet vej til Langeskov, hvor Exhausto igen havde tilrettelagt en spændende og indholdsrig dag for deltagerne.
Temaet for dagen var Ventilation, Energi og Brugeradfærd. Nutidens ventilationsløsninger tager i ringe grad højde for den enkelte brugers behov og adfærd.

Der findes forskellige tekniske muligheder for at indstille ventilationen til at køre efter fx temperatur, CO2 og luftfugtighed.

I det nye Bygningsreglement er der lagt yderligere op til at styre ventilationen efter behov, fx i boliger og skoler. Det giver mulighed for at spare energi og opnå det optimale indeklima for brugeren.

Tilpasset brugeradfærd
Brugeradfærd var det centrale tema i Exhaustos innovative optakt til ventilationsdagen, hvor kunder og samarbejdspartnere blev inviteret til ”åben innovation” i jagten på Branchens Bedste Ide.

150 tilmeldte ”innovatører” fik muligheden for at give deres bud på branchens bedste ide eller være med til at videreudvikle andres ideer ved at kommentere dem. På dagen blev de 10 bedste ideer præsenteret, og tre vindere blev kåret – faktisk havde gæsterne på Ventilationsdagen selv indflydelse på den ene af vinderne, idet man på selve dagen kunne stemme på sin helt egen favorit.

Vinderen af de tre priser i Branchens Bedste Idé blev:

Børsprisen: Den ide som flest har købt aktier i blandt deltagerne i kampagnen – Exhausto energivagt af Hans Ventzelsen

Dommerprisen: Udvalgt af dommerpanel blandt de 10 bedste ideer - Brugertilpasset komfort via mobilen af Peter Stjerne Hansen

Publikumsprisen: Udvalgt blandt de 10 bedste ideer som afstemning på Ventilationsdagen - Hybrid ventilation af Jan T. B. Poulsen

De tre idéer vil nu blive ført videre til Exhaustos Stage Gate udviklingsproces.

Udstilling og networking
På formiddagens udstilling, præsenterede Exhausto en lang række både kendte og nye produkter – ikke bare fra eget sortiment, men også med udstillingsstande fra andre virksomheder som Windowmaster, Belimo og Halton og Dansk Standard om revision af DS447.

Windowmaster er efter VKR Holdings overtagelse af Exhausto i efteråret 2010 en del af det forretningsområde, som Exhausto nu også tilhører, nemlig Ventilation og Indeklima.

- Vi er glade for invitationen om at være med som udstiller på Ventilationsdagen her hos Exhausto. Det er et fint arrangement, hvor folk fra hele branchen møder op til en spændende dag – og netop temaerne energi og brugeradfærd er jo noget, som optager os alle, siger Henrik Carøe Gjellebøl fra Windowmaster.

Udstillingen var velbesøgt og interessen var stor for både nye og velkendte produkter. Der var også tid til networking med folk fra ventilationsbranchen, som var bredt repræsenteret, og samtidig var der mulighed for en tur rundt på fabrikken inden frokosten.

- Igen i år lykkedes det at skabe den rette stemning i en af vores produktionshaller, som var blevet ryddet til lejligheden. Der ligger et stort arbejde forud for Ventilationsdagen, men når man ser, hvordan hallen i løbet af formiddagen fyldes af forventningsfulde kunder og samarbejdspartnere, så er der jo ingen tvivl om, at det er det hele værd. Vi er stolte over, at vi år efter år kan tiltrække så mange folk fra branchen – og vi ved, at det stiller krav til os om at finde på nye tiltag og relevante temaer, siger en glad Uffe Jespersen, som er salgsdirektør hos Exhausto.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125