23948sdkhjf

Idealcombi satser på England

Fabrikkens nye produktserie har fået en fin modtagelse på det britiske marked, og i marts måned går Idealcombi i offensiven på to store messer i London og Birmingham.
Efter en lang periode med yderst vigende salg har der igen været fremgang at spore på det britiske marked i de seneste måneder. Og Idealcombi satser på, at der er mere at hente.

I begyndelsen af marts har Thy-virksomheden derfor besluttet at udstille på Englands største byggemesse, Ecobuild, i London, og tiltaget følges op senere i samme måned med en stand på The National Homebuilding and Renovation Show, NEC i Birmingham:

- Vi har valgt at investere rigtig mange penge på messerne i London og Birmingham, fordi vi tror fuldt og fast på markedet. Messerne bliver besøgt af rigtig mange af Englands beslutningstagere i byggebranchen, mens også den private forbruger kigger forbi, fortæller Claus Winther, der er direktør for salg og marketing i Idealcombi.

Ecobuild er ikke alene Englands største byggemesse, men også verdens største messe for bæredygtigt design, konstruktion og byggeri. Det forventes, at 50.000 gæster besøger messen i løbet af tre dage, og der er indtil nu flere end 2.000 udstillere på plads.

Stort fokus på eksportmarkederne
Idealcombis nyeste produktserie, Futura+, har fået en god modtagelse i England. Samtidig viser statistikkerne, at markedet i England er ved at løsne lidt op, og med den nye serie mener Claus Winther, at man i Idealcombi har masser at tilbyde kunderne i England:

- Vi rammer vores målgrupper bredt og helt rigtigt med vores nye energisystem inden for vinduer og døre. Også i England er energi øverste punkt på dagsordenen inden for byggeri, og det er med at være til stede, dér hvor inspirationen skal hentes og beslutningsgrundlaget skal dannes. Det mener vi, at begge messer kan hjælpe os med, siger han og fortsætter:

- Ecobuild og The National Homebuilding and Renovation Show falder helt perfekt i forhold til vores egen lancering af Futura+. Vi arbejder seriøst med introduktionen i Danmark, men vi har også stort fokus på vores eksportmarkeder. Det er derfor både meget spændende, men giver også en god fornemmelse i maven, når man kan mærke, at tingene hænger rigtig godt sammen, slutter Claus Winther.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111