23948sdkhjf

Rockwool styrker ledelsen: Henter ny direktør i GSV

Nina Dencker Nielsen er ansat som direktør for forretningsudvikling – Business Director – hos Rockwool i Danmark.

Hun skifter til Rockwool efter godt to år som salgs- og marketingdirektør ved materieludlejeren GSV og har tidligere haft ledende stillinger i virksomheder som MT Højgaard, TDC og Dong.

Administrerende direktør i Rockwool Nordics, Rory Moss, beskriver Nina Dencker Nielsen som en profil med en solid kommerciel track record og en stærk baggrund inden for salg, marketing og forretningsudvikling fra både byggebranchen og energiområdet.

- Nina har den helt rette profil med en kombination af et stærkt kommercielt kompas og samtidig erfaring fra energiområdet, som spiller godt ind i vores mantra om, at business og bæredygtighed er to sider af samme sag, siger Rory Moss, som indtil oktober sidste år stod i spidsen for Rockwool UK.

Rory Moss henviser til, at Nina Dencker Nielsen træder ind i virksomheden i en periode, hvor Rockwool udbygger sin digitale tilstedeværelse, og gerne vil have kunderne med ombord på denne rejse.

Nina Dencker Nielsen er uddannet Cand.Merc-Jur. ved CBS og har en efteruddannelse i Disruptive Strategies fra Harvard University.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095