23948sdkhjf

Vestjysk duo bygger boliger i Frederikssund

Første spadestik til Frederikssund Strandpark tages efter sommerferien.

21 nye boliger i Frederikssund – bygget som række- og dobbelthuse – skal være med til at dække efterspørgslen efter nye, mindre 1-plans huse i Frederikssund.

Reka Gruppen fra Varde og Danhaus fra Esbjerg står bag de nye huse og tager første spadestik på Ørnestenens Vænge i august.

- Vi mangler nye, mindre huse til især unge familier og seniorer, som gerne vil bo tæt på den smukke natur og fjorden, og som vil have glæde af Frederikssunds tilbud og faciliteter. Samtidig kommer man til at bo i meget overskuelig transportafstand til København og resten af hovedstadsområdet, siger borgmester John Schmidt Andersen, Frederikssund Kommune.

Det er langt fra første gang, at Reka Gruppen og Danhaus samarbejder om et projekt. Faktisk har den vestjyske duo sammen projekteret og bygget over 300 huse rundt om i landet.

Frederikssund Strandpark opføres i nordisk, minimalistisk stil på en 8.000 kvadratmeter stor grund et par hundrede meter fra vandet. Husene, der bliver mellem 107 og 126 kvadratmeter, vil være klar til indflytning fra starten af 2019. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094