23948sdkhjf

Tyskerne er vilde med dansk solafskærmning

Danske PhotoSolar har fyldt kalenderen med opfølgningsmøder ovenpå en særdeles vellykket BAU-messe i München.
Flere end 2.000 virksomheder var med som udstillere, da byggemessen BAU i sidste måned satte besøgsrekord med hele 238.000 besøgende.

Blandt udstillerne var danske PhotoSolar, der var taget til München for at markedsføre solafskærmningskonceptet MicroShade, og Taastrup-virksomheden kan se tilbage på seks meget udbytterige dage i det sydtyske:

- Interessen var overvældende – alene fra Tyskland fik vi 40 forespørgsler om installation af MicroShade i forbindelse med byggeprojekter i Tyskland, herunder flere store projekter til meget renommerede firmaer inden for bl.a. kemisk industri og bilindustrien. Så de kommende uger er tæt besat med opfølgningsmøder, fortæller Philip Wilstrup, der er leder af PhotoSolars tyske salgskontor.

Oprustning i Tyskland
Ifølge Philip Wilstrup søger de tyske arkitekter aktivt efter nye veje til sikre en stærk solafskærmning med højt udbytte af neutralt lys, og her er mange faldet for MicroShade-konceptet:

- Om sommeren fjerner vi op til 90 % af solenergien og har stadig 2/3 af lyset i forhold til en almindelig termorude. Det forhold – afskærmning vs. lysudbytte – er faktisk en ny verdensrekord, og det skaber et helt unikt indeklima, siger han.

PhotoSolar har senest udvidet distributionen på det tyske marked via en aftale med Flachglas Markenkreis. Virksomheden er en sammenslutning af 29 tyske producenter og distributører af glasløsninger, og det er en af Tysklands betydeligste leverandører af facadeglasløsninger.

Dermed viderefører PhotoSolar sin offensive strategi for det tyske marked, der blev indledt i fjor; først med åbningen af et salgskontor og siden med etableringen af partnerskaber med lokale termorudeproducenter, der sørger for at levere den færdige rude med indbygget MicroShade solafskærmning.

Om PhotoSolar og MicroShade
PhotoSolar er en teknologi- og videnbaseret virksomhed med speciale inden for avancerede, transparente solafskærmnings- og solcelleløsninger. Virksomhedens mission er at skabe bedre arbejdsmiljø og reducere energiforbruget i moderne bygninger med store glasfacader.

MicroShade består af en tynd metalfolie, der er opbygget af mikrolameller. Når solen skinner, slippes lyset igennem, mens varmen holdes ude. Mikrolamellerne sidder mellem glaslagene i almindelige termoruder og giver stort set uhindret udsyn. Produktet kan også anvendes i skrå eller buede ruder, samt i glastage, hvor behovet for afskærmning er særligt stort.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094