23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Byggros, Dana Lim og Fermacell

Byggros
Søren Storm, 45 år, er ansat som gartneriteknolog i Byggros. Haner er tilknyttet afdelingen for grønne tage og vægge. Derudover overgår han løbende til også at være tilknyttet Vexti ApS som produktchef.

Søren Storm er født ind i gartneriverdenen med forældre, der ejede et gartneri, som han senere overtog. Professionelt har han således 25 års erfaring med dyrkning af planter og er specialiseret i ekstensive grønne tage og facadeløsninger - et felt, han har arbejdet med de seneste 10 år. Han kommer senest fra en stilling som udviklingschef i virksomheden Nature Impact.

Dana Lim
Helle Vilsner, bygningskonstruktør, er ansat som teknisk rådgiver hos Dana Lim i Køge, hvor det blandt andre er hendes stemme, kunderne møder, når de ringer ind og får råd og vejledning om specifikke produkter og løsninger. Helle Vilsner har en baggrund som møbelsnedker og bygningskonstruktør og som teknisk rådgiver hos Rockwool.

Fermacell
Fibergipsproducenten Fermacell er blevet del af fibercementvirksomheden James Hardie Group og har udvidet organisationen med seks nye medarbejdere. 
 
Henrik Max Rasmussen, 36 år, er ansat som sælger på Sjælland og Christian Møller Rosensten, 38 år, er sælger og teknisk konsulent i Sønderjylland og på Fyn. De kommer begge fra Cembrit og har begge mange års erfaring fra branchen og indgående kendskab til både kundekredsen og James Hardie-produkter.

Jane Nyrup og Susanne Udengaard er ansat i back office, hvor de begge tager hånd om ordrebehandling.

Maria Laygardt, 39 år, er ansat som teknisk rådgiver. Hun kommer fra en lignende stilling hos Ytong og har særlig ekspertise og erfaring med at anvende konverteringsværktøjer til at sikre overblik over kundernes ordrer og mængdeberegning. Maria har en baggrund som byggetekniker og maler.

Claus Dyhm, 63 år, er ansat som teknisk rådgiver. Han har tidligere været selvstændig tømrermester i mange år, og har derfor indgående kendskab til at arbejde med såvel Fermacells som James Hardies produkter i praksis. Claus yder teknisk rådgivning til kunder og er ansvarlig for at afholde kurser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094