23948sdkhjf

Expedit sikrer sig ny tocifret millionkontrakt

Hadsten-virksomheden er valgt som hovedleverandør af butiksindretning til Mekonomen, der har 224 butikker i Sverige, Norge og Danmark.
I de kommende fem år skal Expedit levere butiksindretning til svenske Mekonomen, der sælger reservedele, værktøj, dæk og tilbehør i hele Norden.

I samarbejde med Stockholm-baserede BAS Brand Indentity har Mekonomen netop udviklet et nyt butikskoncept, som nu skal udfoldes rundt omkring i kædens 224 butikker.

Mekonomen har hovedsæde i Sverige og butikker i Danmark, Norge og Sverige, men koncernen står netop nu på spring til at etablere sig i det øvrige Europa.

Vil være en international spiller
Aftalen er indgået med Expedits svenske selskab, Expedit Retail Solutions, og omfatter selve indretningen af butikkerne; herunder bl.a. hyldesystemer, kundeunikke indretningsløsninger, diske mv. Hertil kommer projektledelse, installation og service:

- Den endelige aftale med Mekonomen er af stor betydning for Expedit Retail Solutions, idet den strækker sig bredt ud i Norden til Europa, men samtidig er lokalt forankret i Sverige. Vi ønsker at være en international lokal spiller, og aftalen med Mekonomen er et rigtigt godt eksempel på netop dette, siger adm. direktør i Expedit, Steen Bødtker.

Om Expedit
• Expedit med hovedsæde i Hadsten nord for Århus er blandt Nordens største leverandører af butiksløsninger til detailhandlen.

• Expedit beskæftiger 400 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

• Expedit havde i 2009 en omsætning på knap 400 mio. kroner.

• Expedit tilbyder løsninger med alt indbefattet og tager ansvaret for hele processen – fra koncept, design, projektledelse og konstruktion til produktion, logistik og montering samt eftersalgsservice.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078