23948sdkhjf

Royal Træ indleder eksport til Mexico

Den eneste producent af Royal imprægneret træ i Danmark, Royal Træ, er på vej ind på det mexicanske marked takket være en mexicansk entreprenørs studieophold i Aalborg.
Interessen for de særligt Royal imprægnerede trævarer fra Royal Træ i Frejlev ved Aalborg begrænser sig ikke længere til Europa.

En henvendelse fra den mexicanske entreprenør Eric Hernandez Desentis kan meget vel komme til at danne grundlag for et usædvanligt eksporteventyr.

Studieophold skabe kendskabet
Eric Hernandez’ kendskab til det specielt behandlede træ stammer fra et studieophold i Aalborg, forklarer Johannes Ræbild fra Royal Træ.

Ud fra sit kendskab til Royal Træ som et godt produkt tog den mexikanske entreprenør efterfølgende kontakt til Frejlev-virksomheden og gjorde det klart, at han ønskede at blive Royal Træ’s distributør på det mexicanske marked. Samtidig ville han benytte produkter fra den nordjyske trævarevirksomhed i nogle af sine egne byggerier.

Royal Træ opfattede det straks som en interessant idé, og siden er arbejdet skredet fornuftigt fremad. Den første container fyldt med hegn og facadebeklædning er netop landet i Mexico, og Johannes Ræbild lægger ikke skjul på, at han har store forventninger til samarbejdet.

Stort forarbejde
Hos Royal Træ er man ikke i tvivl om, at de med Eric Hernandez har fundet en samarbejdspartner, som er helt vild med deres produkt. Forud for lanceringen på det mexicanske marked har Eric Hernandez gjort et stort forarbejde for at få træeksporten til at blive en succes.

Blandt andet har han oprettet en hjemmeside for produkterne samt oversat informations- og casemateriale fra den danske trævirksomhed til spansk. Dermed er det muligt at præsentere materialet til de mexicanske kunder på samme vis som det gøres i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096