23948sdkhjf

Nyt liv til Greve midtby

En netop vedtaget kommuneplan baner vej for et 11.900 m² stort bolig-, aktivitets- og sundhedsbyggeri. Bag det markante projekt står PMP Byg.
På en hjørnegrund mellem Greve Centervej og Holmeagervej har PMP Byg A/S planer om at opføre et hus, som henvender sig til både børn, unge, voksne og ældre.

I denne uge kom planerne for "Holmeagergaard" et stort skridt nærmere en realisering med vedtagelsen at en ny lokalplan og et tillæg til kommuneplanen.

Ifølge Greve Kommunes hjemmeside giver vedtagelsen mulighed for at opføre bebyggelse i fem etager med en højde på op mod 14,40 meter. Grunden er på 7.600 m2 og bruges i dag bl.a. til parkering i forbindelse med Greve Midtby Center.

Disponering står fortsat åben
Det kommende byggeri består grundlæggende af et svævende volumen i tre etager, hvoraf 2. sal er placeret som et tag over et transparent gadeplan, der åbner sig til den omkringliggende by.

Selve huset disponeres i tre adskilte funktionslag; et niveau i gadeplan med aktiviteter og oplevelser for borgerne, en 1. sal med sundhedscenter eller anden form for liberalt erhverv samt en 2. og 3. sal med boliger. Derudover er det planen at etablere en parkeringskælder.

PMP Byg oplyser på projektets hjemmeside, at husets nederste etage kommer til at fungere som en udvidelse af det eksisterende Greve Center og understreger samtidig, at disponeringen af husets funktioner kan ændres:

- I husets stue- og kælderplan har vi ikke besluttet os endnu, men liberalt erhverv, mæglervirksomhed, kontorer, bowling, interaktive biograf, natgolf, fitness, div. aerobic former, legeland, selskabs- og konference lokaler, samt restaurant og cafe med udendørsservering, er nogle af de aktiviteter der kunne tænkes, skriver PMP Byg.

Læs mere på www.holmeagergaarden.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093