23948sdkhjf

TK Development ansætter ny CEO

Knap et halvt år er der gået, siden TK Development annoncerede, at bestyrelsen havde besluttet at afbryde samarbejdet med Frede Clausen, der har siddet som administrerende direktør siden 2002.

Frede Clausen fratrådte ved udgangen af marts måned, og nu er hans afløser fundet.

Stort underskud efter strategiskifte

TK Development måtte i 2017/18 indkassere et underskud på hele 373,7 mio. kr. før skat. 

Årsagen til det store underskud var en beslutning om, at selskabet fremover vil målrette sin strategi til udelukkende at fokusere på udviklingsprojekter i Danmark og Sverige.

I 2017/18 er der således foretaget nedskrivninger for i alt 405 mio. kr., som dels er relateret til koncernens asset management-aktiviteter og dels development-aktiviteter i Polen.

I 2018/19 forventer TK Development et koncernresultat
i niveauet 80-90 mio. kr. før skat.

Således oplyser TK Development i en netop udsendt fondsbørsmeddelelse, at man, efter ”en veloverstået søgeproces”, har ansat Søren Kempf Holm som ny CEO.

52-årige Søren Kempf Holm er uddannet produktionsingeniør med videreuddannelse på CBS. Han kommer senest fra en stilling som administrerende direktør i Topdanmark Ejendom A/S og var før dette produktionsdirektør i Topdanmark A/S. Cv’et tæller blandt andet også en årrække i forskellige lederstillinger hos det daværende Carl Bro.

- Med Søren Kempf Holm har vi fundet en ny CEO, der har en bred erfaring, og som har dokumenteret solide resultater inden for køb, salg og udvikling af fast ejendom. Vi er i bestyrelsen overbeviste om, at Søren er den rigtige til at stå i spidsen for den igangsatte transformation af TK Development og til at indfri vores høje forventninger til indtjening og værdiskabelse, udtaler bestyrelsesformand Peter Thorsen.

Søren Kempf Holm starter i sit nye job senest den 1. december 2018 og får base på TK Developments kontor i København. Koncernledelsen består desuden af koncerndirektør Robert Andersen, der har base i Aalborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093