23948sdkhjf

Huscompagniet klar til mere byggeri i Aalborg-forstad

Typehusgiganten sætter 40 byggegrunde til salg og etablerer samtidig en ny udstillingsby.

I Frejlev, godt 10 kilometer sydvest for Aalborg centrum, er der i løbet af de sidste syv år opført intet mindre end 220 nye parcelhuse.

Af disse har Huscompagniet opført over en tredjedel, og ifølge afdelingsdirektør Peter Jakobsen er interessen for at bosætte sig i oplandsbyen fortsat stor. Derfor har typehusfirmaet investeret i en ny udstykning – på Carl Nielsens Vej i den sydlige del af Frejlev.

- Vi åbner nu op for salget af 40 byggeklare grunde, hvoraf de 20 kan bygges på allerede fra medio september 2018. Vi forventer, at grundene vil blive solgt inden for kort tid, da der er mangel på grunde i Aalborg, mens byer i omegnen som eksempelvis Svenstrup også er ved at have solgt ud, fortæller Peter Jakobsen.

På grund af den store efterspørgsel har Huscompagniet også opført fem nye udstillingshuse i Frejlev, som i de kommende to weekender holder åbent hus i nybyggerområdet på Griegsvej.

De fem huse varierer i størrelse fra 155 til 200 kvadratmeter og har forskellige varianter af eksempelvis tagløsning, gulv, loft, køkken og badeværelse.

Huscompagniet åbnede sidste år sin første nordjyske udstillingsby, ligeledes i Frejlev. Men indretningsmulighederne har ændret sig, og samtidig er tre af de fire huse blevet solgt. Derfor er der nu bygge nye huse med nye løsninger:

- Vi ønsker hele tiden at tilpasse os efter markedets behov, og derfor er de nye huse også optimeret efter, hvad nordjyderne viser mest interesse for, siger Peter Jakobsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157