23948sdkhjf

500 dage uden arbejdsulykker – for anden gang

Solen skinnede og temperaturen sneg sig over 25 grader, da der tirsdag blev tændt op i grillen på Metroselskabets byggeplads i Nordhavn.

Anledningen var, at der i 500 dage ikke har været nogen fraværsgivende arbejdsulykker på hovedprojektet; det vil sige tunnellerne og den underjordiske Nordhavn Station samt på redningsskakten i Krauseparken.

Metroselskabets plan- og arbejdsmarkedsdirektør, Louise Høst, var til stede under arrangementet, og det var en glad og stolt direktør, der kunne uddele diplomer og gavekort fra Metroselskabet til medarbejderne på projektet.

- Det er helt ekstraordinært det her. Det er anden gang, at projektet runder 500 dage uden ulykker, og det er bemærkelsesværdigt på så store byggeprojekter. Stor ros til Züblin og Hochtief for at skabe gode rammer for et sikkert arbejdsmiljø, sagde Louise Høst.

Ifølge Jan Skytte, der er Züblins projektdirektør på metroudvidelsen til Nordhavn, er det primært tre fokusområder, der skaber grundlaget en sikker byggeplads. Dialog, samarbejde og planlægning.

- Vi har en meget kompleks byggeplads, hvor en lang række forskellige faggrupper er samlet. Dagligt arbejder mange medarbejdere fra vores underentreprenører på byggepladsen, og det er fantastisk, at vi kan sikre trygge rammer som totalentreprenør på projektet, fortæller Jan Skytte og fremhæver, at det flotte resultat er nået på grund af en samlet indsats fra alle medarbejdere og samarbejdspartnere på projektet.

rg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109