23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Taasinge Elementer, Niras og Saint-Gobain

Taasinge Elementer
Per Jensby-Lindegaard, 49 år, er ansat i en nyoprettet stilling som økonomichef hos Taasinge Elementer. Per kommer fra en stilling som økonomichef i Kiropraktorernes Videnscenter og har tidligere i karrieren blandt andet været økonomichef ved ITW Construction Products og ved APV Products. Han er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Århus. 

Ole Hybel, 52 år, er ansat i en nyoprettet stilling som salgschef hos Taasinge Elementer. Ole kommer fra en stilling som kundechef for entreprenørvirksomheden MT Højgaard. Han har tidligere i karrieren blandt andet været regionsdirektør ved Nobia (HTH) og direktør/medejer for HTH Gruppen Fyn. Han har en kommerciel uddannelse fra Havard Business School. 

Hans E. Petersen Nyfjord, 39 år, er ansat i en nyoprettet stilling som planlægningschef hos Taasinge Elementer.

Hans kommer fra en stilling som brandrådgiver hos arkitektvirksomheden Sweco. Han er bygningskonstruktør af uddannelse og har tidligere i karrieren haft forskellige lederfunktioner inden for blandt andet Beredskabet.

Niras
Rune Pedersen, procesoperatør, er ansat som arbejdsmiljøkoordinator i Niras Joblife, Kolding. Rune kommer fra en lignende stilling hos Sweco, hvor han de seneste 3,5 år har været arbejdsmiljøkoordinator ved opførelsen af 300 MW biomassefyret kraftværk hos Ørsted A/S.

Rune har stor erfaring med sikkerhedsarbejde ved teknisk tungt byggeri, herunder planlægning og gennemførelse af et højt sikkerhedsniveau i hele processen. Rune skal også rådgive om bygherrens ansvar vedr. arbejdsmiljø samt undervise og rådgive om ulykkesforebyggelse mere generelt. 

Kasper Basse, 25 år, er ansat som konstruktionsingeniør hos Niras. Kasper er nyuddannet fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet og skal arbejde med konstruktionsberegninger og -problemstillinger. Som den første konkrete opgaver er han med i et team, der projekterer tilbygninger til Thise Mejeri.

Saint-Gobain
Morten Bitz, salgsdirektør i Saint-Gobain Gyproc og Saint-Gobain Isover, fylder 50 år søndag 3. juni.

Mogens Bitz er oprindeligt uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Han startede sin professionelle karriere i 1996 som sælger hos Gyproc, der producerer gipsbaserede systemer til let byggeri. I 2003 avancerede Morten til salgschef for virksomheden, og 10 år senere i 2013 blev han forfremmet til salgsdirektør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142