23948sdkhjf

Psykiatrien i Esbjerg udvider for 220 mio. kroner

En sammenlægning af to afdelinger betyder, at den voksenpsykiatriske afdeling i Esbjerg skal udvides med 5.500 m². Region Syddanmark har netop sendt totalrådgivningen i udbud.
Et større byggeprojekt er i støbeskeen i Vestjylland, hvor de almenpsykiatriske døgnafdelinger i Hviding og Esbjerg skal samles på Gl. Vardevej i Esbjerg N.

Region Syddanmark er nu så langt i processen, at man netop har udbudt totalrådgivningen på det omfattende projekt, der har et samlet anlægsbudget på 220 mio. kroner ex. moms.

Bygges etapevist over to år
Den voksenpsykiatriske afdeling i Esbjerg har i dag tre sengeafsnit, opført i perioden 1997-2006, og med udvidelsen bygges tre nye afsnit.

Alle fællesfaciliteter skal placeres i den eksisterende bygningsmasse, og derudover forventes en udvidelse, der blandt andet skal rumme en mindre boldspilhal.

Behovet for den samlede udvidelse er estimeret til ca. 5.500 m² brutto. Det bebyggede areal er i dag på ca. 12.900 m².

Forventet byggestart er medio 2012, og der arbejdes ud fra en etapeopdeling med opførelse af nye sengeafsnit til ibrugtagning medio 2013. Det helt færdige byggeri ventes klar til brug medio 2014.

Region Syddanmark forventer at prækvalificere fem aktører til at byde på totalrådgivningen, og fristen for at komme i betragtning er den 5. april 2011.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078