23948sdkhjf

Schmidt Hammer Lassen-projekt har fundet sin ejer

PensionDanmark investerer 282 mio. kroner i en 14.500 m² stor erhvervsejendom ved Buddinge Station. Blandt de kommende beboere er ingeniørfirmaet Moe & Brødsgaard.
PensionDanmark fortsætter investeringerne på ejendomsmarkedet med købet af et nyt stort projekt, som netop nu er under opførelse ved Buddinge Station.

Prisen er 282 mio. kroner, og PensionDanmark overtager ejendommen, når den forventes at stå klar primo 2013:

- Vi har udvidet vores portefølje af ejendomme de seneste par måneder. Denne erhvervsejendom passer fint ind i vores portefølje af bolig-, erhvervs- og retail-ejendomme, der samlet vil give medlemmerne et godt afkast, siger direktør Søren Ulslev, PensionDanmark Ejendomme.

Ejendommen i Buddinge bliver et lavenergibyggeri med Myhlenberg som totalentreprenør og ventes klar til indflytning i april 2013. Projektet er udviklet af Sophienberg Ejendomsudvikling med Schmidt Hammer Lassen som arkitekt.

De 14.500 m² er fordelt med 7.500 m² til Moe & Brødsgaards nye domicil, 4.000 m² butiksareal med bl.a. et Kvickly-varehus samt 3.000 m² parkeringskælder:

- Vi ser frem til at byde både Moe & Brødsgaard samt Kvickly inden for som lejere, når bygningen står klar i begyndelsen af 2013. Begge lejere har indgået 10-årige lejekontrakter, siger Søren Ulslev.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078