23948sdkhjf

Ny medejer hos Magnus Thomsens Eftf.

... Og for første gang hedder han ikke "Thomsen" til efternavn

Tømrervirksomheden Magnus Thomsens Eftf. har været familiejet i 89 år, og er siden et generationsskifte i 2015 blevet drevet af fjerde generation Thomsen bestående af fætrene Anders Harbo Thomsen og Søren Lund Thomsen. 

Fra i dag har de to indehavere imidlertid taget 39-årige Thomas Casper med i ejerkredsen. Thomas Casper har siden 1. marts 2017 været ansat i virksomheden som projektleder, og hans rolle fremadrettet bliver at drive entrepriseafdelingen sammen med Anders Harbo Thomsen.

Søren Lund Thomsen kommer fortsat til at være ansvarlig for serviceafdelingen.

- Det samarbejde, vi har med Thomas Casper, er værd at værne om, og hans indsats for virksomheden fortjener mere end en almindelig projektlederstilling. Han er meget hurtigt blevet en del af vores rygraden i Magnus Thomsens Eftf., og nu giver vi ham et større råderum og en større beslutningskompetence ved at indlemme ham i ejerkredsen, fortæller tømrermester Anders Harbo Thomsen.

Ekspansion til hele landet
Fra starten af generationsskiftet til i dag er bemandingen i Magnus Thomsens Eftf. steget fra 12 til 46 mand, hvilket blandt andet har været drevet af en kraftig vækst inden for detail og erhverv i hele landet.

- Vi har valgt at specialisere os, og vi er blevet gode til at løfte store opgaver på meget kort tid. Blandt andet fordi vi har en god og sammentømret virksomhedskultur med nogle medarbejdere, der både er fleksible og selvkørende, forklarer tømrermester Anders Harbo Thomsen.

De seneste halvanden år har virksomheden således lavet renoveringer og udvidelser på 17 McDonald’s-restauranter. Derudover har de gennemført 50 projekter på jem & fix-butikker i form af hegnetablering, tømrerentrepriser eller renoveringer samt tømrerentrepriser i kontorbyggerier i hele landet.   

- Vi er vokset meget inden for erhverv og detail, og samtidig har vi har en veletableret serviceafdeling, der beskæftiger sig inden for privatsegmentet, skoler og boligforeninger. Min rolle bliver at være med til at både sikre og videreudvikle vores position inden for erhverv og detail, fortæller Thomas Casper.

Magnus Thomsens Eftf. blev stiftet i 1929 og har til huse i Nørre Tranders i det østlige Aalborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078