23948sdkhjf

Ny afdelingsleder hos Mangor & Nagel

Søren Stoustrup skifter stillingen som teamleder i København ud med en position som chef for Mangor & Nagels afdeling i Helsingør.
Som led i et glidende generationsskifte siger Mangor & Nagel nu farvel til lederen af Helsingør-afdelingen, Peter Thygesen, der afløses af 34-årige Søren Stoustrup.

Den nyudnævnte afdelingsleder har siden 2008 været teamleder på tegnestuens afdeling i København og var endvidere koordinator i forbindelse med sidste års fusion med arkitektfirmaet Blad & Thygesen i Helsingør.

Det er netop her, han fremover skal fungere som afdelingsleder, og højt på listen over kommende udfordringer er at fastholde og udbygge Mangor & Nagels høje aktivitet inden for renovering af boligbyggeri.

Søren Stoustrup tog i 2002 afgangseksamen fra Kunstakademiets Arkitektskole og havde allerede i studietiden tilknytning til sin nuværende arbejdsplads.

Han var ansat hos Nøhr & Sigsgaard Arkitektfirma samt hos B+ Arkitekter & Designere, inden han i 2005 vendte tilbage til Mangor & Nagel, hvor han siden har arbejdet med projekter inden for flere forskellige sektorer.

Søren Stoustrup er desuden medlem af Mangor & Nagels ledelsesgruppe og har de seneste år gennemført en række kurser i salg, økonomi og ledelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094