23948sdkhjf

Food Innovation House indviet med manér

Masser af gæster fik set Vejles nye fødevarelegeplads

Omkring 250 fødevarefolk troppede torsdag op for at være med til at fejre åbningen af Food Innovation House i Vejles nordlige udkant - et hus, der skal fungere som en fødevarelegeplads for små og store virksomheder i samspil med uddannelsesinstitutioner, myndigheder, investorer og alle andre, der vil være med til at skabe nye, spændende fødevarer.

Gæsterne fik - ud over en stribe taler og masser af mad og drikke - mulighed for at komme rundt og se hele huset. Det indeholder blandt meget andet et udviklingskøkken, et udviklingsbageri, et smagslaboratorium, et demosupermarked, et fotostudie og masser af plads til møder, konferencer, minimesser og workshops.

Food Innovation House er på cirka 3.000 kvadratmeter og har plads til 150 vidensmedarbejdere. Husets bestyrelsesformand, Hans-Henrik Eriksen, lod i forbindelse med åbningsfestlighederne forstå, at 70 procent af pladsen er beslaglagt.

- De skarpe vil så kunne regne ud, at der er 30 procent tilbage. Ja - og det handler om at komme først til mølle. Vi er klar, når I er klar, sagde han til de mange gæster.

Blandt de, der allerede har sikret sig plads i Food Innovation House, er Dina Food, Fayrefield Food, Givesco, Madkulturen, For Emma, Northern og Variovac. Huset er finansieret af Givesco og Bagger-Sørensen Invest - og dermed af familierne bag kendte brands i kage- og tyggegummibrancherne.

Byggeriet er opført af K.G. Hansen & Sønner med Rambøll og Pluskontoret som rådgivere

Se Food Innovation Houses egen video med indtryk fra åbningsfestlighederne her: https://www.youtube.com/watch?v=5Ct0jni7M5I

Artiklen er en del af temaet Video & billedserier.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112