23948sdkhjf

160 millioner: Rambøll vinder stor kontrakt i København

Københavns Kommune har valgt Rambøll som totalrådgiver på en udbudt rammeaftale, der dækker alle tekniske og æstetiske aspekter i forhold til den løbende renovering og ombygning af kommunens ejendomme.

Rambøll oplyser i en pressemeddelelse, at kontrakten løber i fire år og har en værdi af op mod 160 mio. kr.

- Vi glæder os til samarbejdet med Københavns Kommune. I tidens løb har vi løst mange opgaver for kommunen, senest renovering af Musiktorvet og bygninger i Kødbyen, hvor vi har gjort meget ud af at sammensætte de faglige teams, så de matcher opgaven og kommunens behov, siger Mari Brandl, afdelingsleder i Rambølls afdeling for renovering og bygningsfysik.

Aftalen er indgået med Københavns Ejendomme & Indkøb, som de øvrige af kommunens enheder har mulighed for også at benytte. Opgaverne omfatter blandt andet mindre ombygninger, indeklimaløsninger, energirenoveringer, løbende vedligeholdelse af bygningerne samt analyser og tilstandsvurderinger.

I motivationen for valget fremhæver kommunen Rambølls stærke tværfaglige organisation, procedurerne for projektstyring og den tryghed, der ligger i høj leveringssikkerhed.

rg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141