23948sdkhjf

Det andet Rahbæk-hus er rejst på Carlsberg

Et helt nyt område i Carlsberg Byen er netop kommet et skridt nærmere færdiggørelse, hvor 165 inviterede forleden deltog i rejsegildet for det nye byggeri Rahbek Hus II, der ventes klar til indflytning i juni 2019.

Byggeriet består af 56 boliger, hvoraf de tre er rækkehuse.

Foruden håndværkere og øvrige samarbejdspartnere deltog også 50 kommende beboere, som fik stillet nysgerrigheden på deres kommende bolig.

- Rahbek Hus II udmærker sig ved at have en unik beliggenhed på grænsen mellem det pulserende Vesterbro, det fredfyldte Frederiksberg og med det historiske Halmlager som nærmeste nabo. Samtidig har Praksis Arkitekter forstået Carlsberg Byens ånd og tegnet en række boliger, der på smukkeste vis forener historien med de omkringliggende bygninger i et nyt, moderne byggeri, lød de rosende ord fra Carlsberg Byens administrerende direktør, Jens Nyhus.

Praksis Arkitekter har tegnet byggeriet med Alectia som ingeniør og 1:1 Landskab som landskabsarkitekt. HHM er entreprenør på byggeriet, der opføres i forlængelse af Rahbæk Hus med 38 boliger, som tidligere er opført af samme team. 

Alle boliger i det første Rahbek Hus har i øvrigt fundet købere, og i Rahbek Hus II og de omkringliggende byggerier er der kun enkelte boliger tilbage. Carlsberg Byen forventer i løbet af 2018 at præsentere fem nye byggerier. I den kommende weekend er der premiere på Mineralvandshuset, der er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter

- Vi befinder os i en meget travl fase, der på mange måder markerer et skifte fra primært at være byggeplads til primært at blive boligområde, siger Jens Nyhus, der ikke mindst ser frem til åbningen af Europaskolen i august og Hotel Ottilia omkring årsskiftet.

38 lejligheder. Tegnet af Praxis Arkitekter. Alle stuelejligheder har terrasse og/eller have. Øvrige lejligheder har altan. De fem øverste lejligheder, herunder to penthouse-lejligheder, har tagterrasser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111