23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Niras, John Jensen VVS, A-kassen ASE, Icopal

Niras

Mathilde Neldeborg, 36 år, er ansat hos Niras som projektleder.

Mathilde er eksportingeniør, kommer fra et job som projektleder i Sweco og har i løbet af de sidste par år arbejdet på en lang række projekter på Region Hovedstadens hospitaler, hvor arbejder udføres i områder direkte eller stødende op til afsnit i drift. Opgaverne har omfattet ombygningsopgaver af bl.a. scannerrum, øjenklinikker, ambulatorier, laboratorier, trænings- og kontorfaciliteter.

Hos Niras skal Mathilde Neldeborg arbejde som projektleder på ombygningsopgaver - bl.a. hos Region Hovedstadens hospitaler.

Linda Sigurdardottir, 50 år, er ansat hos Niras med daglig base på kontoret i Odense, hvor hun skal hjælpe kunder og kolleger med at tegne bygninger og konstruktioner.

Linda er teknisk assistent og designer og kommer fra en stilling hos Rambøll.

Lene Friis Rechnagel, 36 år, er ansat hos Niras som seniorrådgiver inden for konstruktioner.

Lene Friis Rechnagel er diplomingeniør og kommer fra et job hos Spæncom, hvor hun som faggruppeleder projekterede væg- og facadeelementer og i 2016 bl.a. var rådgiver på Multikulturhus Sønderborg - et særdeles flot og kompliceret elementbyggeri, som er nomineret til Renoverprisen 2018.

John Jensen VVS

Jesper Leen Jensen, ejer og adm. direktør i John Jensen VVS A/S, fylder 50 år i dag.

Jesper Leen Jensen er uddannet bygningsingeniør og ansat som projektleder I Hoffmann A/S, da han overtog sin fars virksomhed i Hedehusene. (Læs portræt af Jesper Leen Jensen)

A-kassen Ase

Susanne Kirketerp-Møller, HR-konsulent i A-kassen Ase, fylder 60 år tirsdag 19. juni. Susanne Kirketerp-Møller er oprindelig uddannet korrespondent ved Copenhagen Business School i 1980, men har siden uddannet sig som merkonom i personaleudvikling og coach. Susanne arbejder desuden som selvstændig coach og astrolog i sin egen virksomhed, er bestyrelsesmedlem for Det Radikale Venstre i Frederikssund og er lægdommer i Østre Landsret.

Icopal

Alfons Horn og Johannes Georg Schmidt-Schultes er trådt ind i direktionen i Icopal ApS, mens Henrik Hansen og nu tidligere administrerende direktør James Russell Schnepper er trådt ud. I bestyrelsen er George Harrasser indtrådt som ny formand, mens også Johannes Georg Schmidt-Schultes er trådt ind. Ud er gået nu tidligere formand Jason Ivan Pollack og James Russell Schnepper (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11