23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra TK Development, Gaihede og EUC Sjælland

TK Development
Carina Busk er pr. 1. august ansat som projektudvikler hos TK Development i Aalborg.

Carina Busk kommer fra en stilling som ejendomsudvikler hos Partnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius og har tidligere været ansat som projektleder hos DSB Ejendomsudvikling A/S og som projektudvikler hos Lidl Danmark A/S.

Gaihede
Riad Salamoun er ansat som rådgiver og projektleder hos Gaihede, ingeniører & arkitekter. Riad er uddannet civilingeniør i byggeteknologi fra DTU. Inden sin ansættelse i Gaihede var han konstruktionsingeniør i virksomheden Regnestuen Aps.

I sin nye stilling i Gaihede skal Riad Salamoun arbejde med renoveringsopgaver i hovedstadsområdet.

EUC Sjælland
Anders Garbacz Hansen (th.), 20 år, er sommerens første EUX-student. Anders er i lære hos Albertslund Tømrer & Snedker A/S og mangler nu kun svendeprøven i september, der med hans egne ord afslutter fire års hårdt arbejde.

Kombinationen af en interesse for håndværkerfaget og udvidede fremtidsmuligheder kendetegner netop EUX-uddannelsen. For Anders var det også et specifikt håndværk, der var vejede tungt i hans uddannelsesvalg. Han ville gerne være tømrer, men fik af vide, at hans høje karaktergennemsnit fra folkeskolen, ikke pegede ham i håndværkerretningen.

- Så jeg valgte, at starte på EUX for at se hvad det kunne blive til. Senere hen kom jeg på, at jeg rigtig gerne ville være bygningskonstruktør, fordi jeg godt kunne lide at tegne. Jeg har dog i den senere tid fået øjnene op for programmering, da det er noget jeg er god til, siger Anders Garbacz Hansen.

- Når jeg er færdig med EUX, vil jeg arbejde som tømrer i et stykke tid. Jeg synes man får et bedre billede af virkeligheden, når man går ude på arbejdspladsen. Det vil jeg bruge senere hen, når jeg skal i gang med noget andet, som eksempelvis at læse videre, tilføjer den nybagte student.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11