23948sdkhjf

Ny direktør i OBH-Gruppen

Carsten Gregersen er udnævnt til ny direktør i OBH Rådgivende Ingeniører A/S, der udgør det ene af OBH-Gruppens to driftsselskaber.
45-årige Carsten Gregersen har indtil nu været salgs- og regionschef og tiltræder direktørstillingen den 1. april.

I sine 17 år i OBH-Gruppen har Carsten Gregersen bl.a. stået bag Realeas hovedsæde i den fredede Oluf Bagers Mødrene Gaard i Nørregade i Odense.

Senest har han været tovholder på tre store byggerier for Ikea – opførelse af varehusene i Odense og Aalborg samt renovering og udbygning af Ikea Taastrup.

Har selv siddet i skurvognen
Carsten Gregersen er uddannet konstruktionsingeniør fra Odense Teknikum i 1993. Forinden havde han taget en uddannelse som tømrer og kender således til arbejdslivet på gulvet:

- Jeg tror, at det kommer mig til gode som ingeniør og chef at have den baggrund. Når du selv har prøvet at sidde i en skurvogn og fryse, så bliver man respekteret, når man er ude at præsentere projekterne på byggepladsen, siger den nyudnævnte direktør, der proklamerer en synlig ledelsesstil og tæt dialog med OBH-kollegerne i Hillerød.

Firmaets mand – på den gode måde
Kolleger betegner Carsten Gregersen som ligefrem og åben og med en beskedenhed, der diskret lader antyde, at kompetencerne ligger et pænt stykke over gennemsnittet:

- Carsten er firmaets mand – på den gode måde. Hans store, faglige viden går hånd i hånd med den dynamik, der kendetegner en dygtig chef. Med vækst på dagsordenen er Carsten den rigtige leder for OBHR, siger Steen Hansen, direktør i søsterselskabet OBH Ingeniørservice A/S.

Den øvrige direktion – adm. direktør Børge Danielsen, Steen Hansen, og økonomidirektør Lisbeth Aalund – fortsætter uændret.

OBH-Gruppen beskæftiger 180 medarbejdere fordelt på hovedsædet i Odense samt kontorer i Hillerød, Aarhus og Kolding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094