23948sdkhjf

Nu bygger Comwell sit hidtil største hotel

Byggeri til over en halv milliard igangsat i København

- Vi er både rigtig glade og stolte over, at vi i dag kan markere, at Comwell er på vej til København med kædens største hotel. I et tæt samarbejde med Arkitema og KPC har vi udviklet et fantastisk flot og bæredygtigt projekt.

Det sagde koncernchef Peter Schelde, da han tirsdag tog det første spadestik til Comwells første hotel i København. Et hotel, som med sine 25.000 kvadratmeter og 484 værelser, samtidig bliver kædens største.

Comwell Copenhagen Portside opføres i Århusgadekvarteret i Københavns Nordhavn; på Trælastholmen mellem lystbådehavnen bag Svanemølleanlægget og Copenhagen International School ved Skudehavnen.

Kvarteret får vand til tre sider og udsigt til Øresund, og bliver om få år til en hel ny og attraktiv bydel – midt i København.

- Sammen med By & Havn (udvikler af området, red.) er det heldigvis lykkedes os at finde den rigtige og en central placering. En placering der, ud over at være i en nyopført bydel omkring Århusgadekvarteret med boliger og handelsliv, også rummer mange spændende og store internationale virksomheder og den nye anløbshavn for krydstogtsskibe, sagde Peter Schelde videre.

Arkitema har i designet af det nye hotel ladet sig inspirere af Nordhavns historie og har skabt et byggeri med klare referencer til det maritime, pakhusene og det industrielle miljø, der har kendetegnet området.

Byggeriet af hotellet er muliggjort gennem et joint venture-samarbejde mellem AP Pension og Finlands største pensionsselskab, Kewa. Den samlede investering overstiger en halv milliard kroner.

Comwell Copenhagen Portside forventes at åbne i 2020 og vil, foruden de 484 værelser, byde på 18 konference- og møderum samt restaurant og bar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141