23948sdkhjf

Nyt hotel vokser – og det er ikke engang bygget endnu

Norsk hotelkonges nye lufthavnshotel i København får 119 værelser mere end oprindeligt planlagt

Selv om Comfort Hotel Copenhagen Airport først åbner i 2020, vokser hotellet allerede nu med mere end en femtedel.

Hotellet, som opføres af norske Petter A Stordalen og hans Nordic Choice Hotels, får således 619 værelser mod oprindeligt 500.

- Der sker noget i København, og vi skal smede, mens jernet er varmt. Det gør vi ved at tilbyde en helt ny type hotel til gæsterne, siger Anna Spjuth, der er Senior Vice President for Comfort Hotel og ansvarlig for etableringen i Kastrup.

På nabogrunden ved Terminal 3 driver Nordic Choice Hotels allerede full service-hotellet Clarion Hotel Copenhagen Airport. Comfort Hotel Copenhagen Airport bliver dets diametrale modsætning. Det er nemlig de budgetrejsende, som er i fokus, og sammen vil de to hoteller kunne henvende sig til alle målgrupper – direkte ved Københavns Lufthavn.

De 619 værelser er fordelt mellem tre fløje, som placeres ’svævende’ ovenpå et 3.000 kvadratmeter stort og søjlefrit konferencecenter. Højden på fløjene – henholdsvis 12, 12 og 11 etager – defineres ud fra flyenes nedre indflyvningsgrænse til lufthavnen.

Med det store kongresområde, der bærer arbejdsnavnet ”Hangaren”, er ambitionen at lokke flere internationale kongresser og møder til stedet.

- Lufthavne har altid været et sted, som folk helst ville væk fra hurtigst muligt. Det er blot en mellemstation på turen til den destination, man har drømt om at besøge. Vi synes, at det er på tide, at tingene ændrer sig. Potentialet for lufthavne er så meget større end bare at være et sted, hvor man venter. Vi bygger nu et hotel, der har som mål at lokke folk hertil, siger Anna Spjuth.

Arkitektteamet bag det nye hotel er dansk-svensk og består af Kullegaard samt Krook & Tjäder. Udvikler og entreprenør er norske Hent.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.111