23948sdkhjf

Røde tal hos betonkoncern

En stigende nettoomsætning har ikke været nok til at rette op på de røde tal på bundlinjen. Årets resultat ender med et minus for betonkoncernen H+H International A/S.
Årsrapporten for 2010 viser en nettoomsætning på 1.255 mio. kr., hvilket er en fremgang på 17,5 % i forhold til året før, hvor nettoomsætningen lød på 1.068 mio. kr.

Ledelsesrapporten betegner udviklingen i afsætningen som tilfredsstillende på de fleste markeder, men priserne er stadig på et meget lavt niveau og lavere end de gennemsnitlige salgspriser i 2009.

Ses der på årets resultat er der fortsat røde tal op bundlinjen. I 2009 kom betonkoncernen ud med et resultat på minus 232,5 mio. kr., mens det for 2010 blev større, idet årets resultat endte med minus 270,5 mio. kr.

Klar til vækst
De seneste års omfattende investeringer i produktionskapacitet sammenholdt med et betydeligt fald i omsætningen har betydet, at koncernens produktionskapacitet ikke udnyttes fuldt ud.

Dette betyder, at når markederne vender og salgsvolumen igen stiger, vil H+H kunne håndtere den øgede salgsvolumen på det nuværende produktionsapparat
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189