23948sdkhjf

Flotte tal fra Rockwool

Den dugfriske årsrapport fra Rockwool International A/S viser en stigende omsætning og positive forventninger til fremtiden.
Takket være den stærke position inden for energieffektivitet i bygninger klarede Rockwool koncernen sig igen bedre end det generelle marked for byggeri.

Omsætningen steg med 5,1 procent og nåede dermed op på 11.732 mio. kr.

Ud over isoleringsprodukterne klarede andre produkter og systemer sig rigtig godt. Den positive udvikling i omsætningen udlignede den negative effekt af det stigende inflationspres gennem året. Sammen med et trimmet omkostningsgrundlag var dette hovedårsagen til, at koncernen kunne opjustere sit forventede overskud tre gange i løbet af året.

Resultat efter skat og minoritetsinteresser blev 512 mio. kr., hvilket er en stigning på 59,1 % i forhold til 2009

Forventninger
Udviklingen i 2. halvår 2010 indikerede, at verdensøkonomien gradvist er ved at komme sig oven på den økonomiske krise.

Rockwool koncernen forventer, at 2011 fortsat vil vise en gradvis bedring båret af fortsatte regeringsinitiativer, som er blevet fastholdt i de større europæiske lande, hvor koncernen opererer.

Omsætningen som følge af markedsvækst forventes at blive ret stærk i Rusland og Asien, hvorimod der i det noget mere kriseramte Østeuropa ikke ventes nogen væsentlig bedring.

Koncernens nylige opkøb i Asien vil bidrage til en stigning i koncernens nettoomsætning med ca. DKK 450 mio. Koncernens nettoomsætning forventes at stige med 10 % primært baseret på volumenvækst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109