23948sdkhjf

Cobe har fået adresse i sin ’egen’ bydel

Flytning til Københavns Nordhavn giver ikke blot mere plads – det gør også Cobe til en del af den masterplan, som tegnestuen selv har udviklet

For knap to uger siden pakkede Cobe flyttekasserne og sagde farvel til sin hidtidige adresse på Papirøen i Københavns Havn.

Fremover er det et nyrenoveret Pakhus 54 på Sundmolen i Københavns Havn, der skal huse tegnestuens aktiviteter.

Med flytningen fordobler Cobe kontorarealet til over 2.400 kvadratmeter, og det er tiltrængt. Alene siden årsskiftet er 15-20 nye kollegaer kommet til, og virksomheden beskæftiger i dag omkring 125 medarbejdere.

- Det nye lejemål afspejler det firma, vi er nu: Et stort, ambitiøst og professionelt firma. Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde i huset. By & Havn har gjort et fantastisk stykke arbejde og skabt et virkelig flot lejemål til os, som jeg glæder mig til at vise frem, siger administrerende direktør Nina Mathiesen.

Cobes eget byplanlaboratorium
Det helt særlige ved den nye adresse er, at Cobe tilbage i 2008 konkurrencen om at udforme en masterplan for netop Københavns Nordhavn. Og med flytningen bliver arkitekterne nu selv en del af den bydel, som de selv har været med til at skabe rammerne for.

Foruden selve masterplanen er Cobe arkitekten bag flere af de nuværende og kommende byggerier i den nye bydel; blandt andet det prisbelønnede boligbyggeri The Silo, bydelens to metrostationer samt den kunstige ø, Kronløbsøen, med boliger, erhverv og p-hus.

- Vi ser Nordhavnen som vores eget byplanlaboratorium, hvor vi både har lavet en masse af planlægningsarbejdet og været med i en del af byggerierne. Så vi glæder os meget til at smage vores egen medicin og bo i et byområde, som vi selv har været med til at præge i så høj grad, siger Nina Mathiesen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109