23948sdkhjf

Sønderjysk installatør på opkøb

En af Sønderjyllands største el installatørforretninger, Elektrikeren A/S i Sønderborg, er blevet overtaget.
Det sker gennem et tættere samarbejde med Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning (SIB A/S), der overtager aktiemajoriteten i selskabet. SIB A/S er bl.a. kendt for at stå bag opførelsen af landets første plus energihus, og er i øjeblikket ved at opføre landets første plus energi skole – Produktionshøjskolen i Sønderborg.

Elektrikeren er etableret i 1961 og beskæftiger 34 medarbejdere. Halvdelen af virksomhedens omsætning kommer fra opgaver i industrien og den anden halvdel fra private kunder.

Fortsætter som selvstændigt selskab
Direktør, autoriseret installatør og medejer Ole Ravn, 49 år, vil fortsat stå i spidsen for selskabet, der bevarer sin selvstændige profil, og fortsat løser opgaver sammen med byggebranchens øvrige aktører.

- Det er vigtigt at understrege, at vi fortsat drives som et selvstændigt selskab. Vi fastholder vores image som et all-round elektrikerfirma med en lokalforankret kundekreds. Med det nye tiltag, står vi bedre rustet til at leve op til de krav og forventninger, markedet har til en moderne installationsvirksomhed, fastslår Ole Ravn.

Med overtagelsen af aktiemajoriteten fuldender SIB sit koncept, hvor man enten in-house eller ved indgåelse af alliancer råder over alle byggeriets faglige kompetencer. Det sker ud fra et ønske fra markedet, hvor flere og flere kunder ønsker totalløsninger, hvor opgaveansvaret kun er placeret ét sted. Med indgåelsen af samarbejdet beskæftiger SIB-koncernen samlet 120 medarbejdere, hvoraf fire er energikonsulenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079