23948sdkhjf

Aalborg Lufthavn udvider for tocifret millionbeløb

Aalborg Lufthavn er klar til at investere et tocifret millionbeløb i en ny hangar, der på lidt længere sigt skal give nordjyderne flere flyruter at vælge mellem.

Det skriver Nordjyske.

Mere præcis, end at prisen bliver to-cifret i millioner, ønsker man ikke fra lufthavnens side at være, for ikke at forstyrre det udbud, der er på trapperne.

Hangaren skal stå klar i juli næste år, og den bliver så stor, at de serviceeftersyn, som flyselskabernes mellemdistancefly jævnligt skal igennem, i fremtiden også kan foregå i Aalborg.

Arkitektfirmaet C.F. Møller har tegnet hangaren, der bliver knap 2.600 kvadratmeter. Hertil kommer 350 kvadratmeter lager- og kontorfaciliteter, som på forhånd er udlejet til et firma, der står for flyservice.

- Når flyene kan få foretaget eftersyn i Aalborg Lufthavn, bliver det billigere for selskaberne at flyve til Aalborg. Det gør, at de kan tilbyde nogle billigere priser til f.eks. charteroperatørerne, og det skulle gerne resultere i, at vi får nogle nye destinationer, forklarer lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

rg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109